Шчанюк

Вершы
 Наш шчанюк разумны самы:
 Толькі чуе голас мамы,
 Робіць выгляд ён ласкавы
 І гуляецца з катом.
 Але ж толькі рыпне брама,
 За якою знікне мама,
 Стане ўсё яму цікава -
 Пераверне цэлы дом!!!

 23.06.2013