Небесно

Анатолий Штанько
У стомленім серці
Нічно…
Небесно…
Зорі застигли
Тремтливо…
Незримо…
Серце чекає
Незнаного досі:
    Тихого…
        Щирого…
           Світлого…
       Ніжного…
Лебідь проплив,
у сузір'ї зникаючи…
Проступила троянда,
в миттєвостях танучи…
Звуки дитячого хору,
неначе
В аромат переходить
мелодія ніжна…
Нічно…
Небесно…
Зорі застигли
     Тремтливо…
            Незримо…
Серце чекає
Незнаного досі:
У вірі…
     Надії…
Любові…