Из 8-го класса

Вербицкая Елена
Коли народжується немовля
Всі думають - хто ж навчатиме його?
Звичайно, навчатимуть вчителя,
Лиш вони навчать будь-чого.

Якщо не знаєш, що і як зробить -
Підійди до вчительки
Вона пояснить тобі вмить -
Книжкова повелителька