август

Макин Тоша
серп молодого месяца
срезал колосья звёзд

зёрна сыплются
в распахнутые ресницы

моя кровь в лунном свете
черна словно кофе

ты пьёшь это зелье
я не в силах проснуться

==========================

серп молодого місяця
зрізав колосся зірок

зерна сиплються
в розкриті вії

моя кров в місячному сяйві
чорна немов кава

ти п'єш те зілля
я не в змозі прокинутися