Обережно слова!

Хельг Ливнёв
Декілька слів, роблять вираз обличчя,
Сірим як хмара, чи світлим як день.
Все це залежить від тексту, зазвичай,
Рідше, від вкладенних в фразу ідей.

Але головним, все ж лишаеться тон.
Яким проголошена буде промова.
Завжди пам`ятай, цей наказ чи закон:
Слова можуть вбить, слухача будь якого.