Над вечiр

Алена Скиба
Новий рік крокує  знову,
В кожен двір
І в кожен дім,
І Маланка разом
З ним,
Будуть хлопці
Щедрувати,
А дівчата - 
Чаклувати,
Щедрий
Вечір  входить
В дім,
Щастя й доля
Разом з  ним,
І зима прийшла
Над вечір,
З білим шаликом
На плечах,
Заспівали
Всі вітри
До ранкової
Зорі,
А сніжинки
Ледь кружляли
С тихим шелестом
Вкладались,
Щедрий вечір
На поріг,
Ну, а з ним
І перший сніг!
13.01.2014