Мои родные...

Птицасиница
Мої рідненькі мама і татусь
Хоч іноді веду себе не так,як слід
І завдаю вам біль пекучими словами
Та я люблю вас більше за усіх
І дуже хочу я,щоб ви це серцем відчували.
Заради вас готова я на все
Пройти найважчі перешкоди
До краю світа донестись
І пережити всі невзгоди
Нехай не тішу вас своїм навчанням
Якимось успіхом, чи перемогю в змаганнях,
Мені здається то не основне
Доб'юсь ще вашого зізнання.
Та ось скажу я вам, що дійсно головне
Пишатися повинні ви собою
Тому що іскра в мене в серці є,
Яка допомагає жити
По правильним шляхам вона мене веде
Цю іскру вам вдалося запалити
Пробачте за мою не гідну поведінку
Говорить в мені добра сторона
А зла говорить все що не потрібно
Її запалить та іскра...