Маленьке серце

Тамара Романова
 Маленьке серце, що в грудях,
 Воно тріпоче там коханням.
 Йому не треба слів зізнання.
 Йому потрібен лише Ти. . .
 Бо Ти є справжнеє кохання.
 Хай іноді душа болить,
 Та і в природі все не досконале.
 Любити - це дар Богів,
 Це є найкращеє бажання!