Порада

Анатолий Павленко
У  відчай  впадати  не  треба,
Коли  стає  дуже  недуже.
Сприйми  цей  «дарунок»  байдуже,
Скажи  тільки  з  твердістю  мужа:
«Прорвемось,  бувало  і  хуже»,
Й  полегшення  прийде  до  тебе.

---