бяз назвы

Ива-Веха
Захожу домой и надеюсь умереть сегодня.
Становится страшно -
темнота и одиночество поглотят меня.
Один на один с разумом.
Включаю телевизор, открываю контакт.

Забруджаныя думкi
галаву рвуць
як чэрці.

Супакой мяне,
дахіліся бліжэй.
Мне так сорамна і самотна,
што ні у водны з гэтых шаленых дзен
ты не прыйдзеш,
мяне не знойдзеш.