Щедрiвоньку защедрую...

Раиса Андрейчук
Щедрівоньку защедрую,
Заспіваю ще й другую.
Як сподобається вам -
Ще і третюю подам!

Побажаю вам кохання,
Щоб збулися сподівання.
Щоб усі були здорові
І щасливі в році Новім!

Щоби дітки підростали -
Горя й голоду не знали.
Щоб в городі все родило,
Щоби доля веселила!

Щоб в сім*ї був мир і лад,
Грощей мати цілий клад!
Жита, ячменю засік...
Щоб казковим був цей рік!