Negjq cnb? pfnj yf fyukbqcrjv!!!

Известняк Изверг Певун
I'M TASTING BLUE AND COLD INSIDE
THIS PLACE'S BECOMING VERY WIDE
THIS SQUASH'S BECOMING VERY HARD
FOR CLOUDS YOU HAVE TO SHOW YOUR CARD

FLAT-IRON'S TOUCHING ALL AROUND
AND LOOKING FOR THE DEEP GREEN SOUND
BUT WHITE BIG CRYSTAL THINKS OF DEATH
SNOW BARSES MORE, RED WINDOWS LESS

02.01.14