***

Мельник Яна
Між нами відстані й дороги,
Між нами зараз стоїть стіна,
Та ми здолаєм всі пороги,
Бо без тебе моя душа німа.

Дощем від суму вкриюся
Й про тебе згадкою одною,
Коханнячко моє, зігріюся
Й душею залишусь з тобою.