***

Мельник Яна
Перший сніг...такий довгоочікуваний та несподіваний. Одна мить, і він вже вкриває все навколо білим та м'яким килимом. І в думках випливають всі події до.... тепер розумієш, що все вже по-іншому. Почалося нове життя, яке мусиш прожити для себе, а не для "когось".