Мамо

Мельник Яна
Мамо, чому осіннє листя швидко опадає?
Чому скажи, рідненька, сльоза з очей?
Мамо, чому все вічне швидко так минає?
Чому не досипаю я з його вини ночей?

Чому чекаю невідомого чогось?
Чому звикаю швидко, чому наївна?
Я залишила б все заради когось...
Того, кому нажаль я не потрібна.