Бiлий снiг, немов з неба манна...

Геннадий Сивак
Натхнення - Татьяна Левицкая:

http://www.stihi.ru/2014/01/11/6367


Білий сніг, немов  з неба манна,
Ми мандруєм в теренах життя,
Хоч буває зустріч не бажанна,
Наче гріхотворне каяття...

 Хоч кохання наше  без законів,
Бо  воно скоріш по поняттям,
Та по іншим, по своїм канонам,
Ще з початку  вічного Буття...

А любов народженна серцями,
Та навкруги неї чудеса,
І вона вмирає разом з нами,
Їй не сперичають небеса...

Вірю, береже Господь коханих,
Ім дарує кільця золоті,
Та таких щасливих і бажаних,
Знай, не лишить Він у самоті.


Автор  Геннадій  Сівак.

11  січня  2014 року.