Туристичному мiсту

Наталка Бойченко
Туристи, туристи,
туристи, туристи -
Немає, де стати,
немає, де сісти.

Шалені туристи
знерушили місто,
заповнили місто -
нема, де присісти.

У центрі - туристи,
в кав*ярнях - туристи,
на ковзанці, звісно,
ще більше туристів.

На Замку туристи -
брак вільного місця.
Нема, де поїсти
без черг і туристів!

Скуповують чисто,
не дбаючи змісту,
не дбаючи вмісту
товари туристи.

І їдуть нарізно
із тихого міста,
звільняючи місце,
додому туристи.