Обiрваний голос

Бондаренко Михаил
Обірваний голос

Розірване тіло пливе у крові,
У пеклі згоріли останні свічки,
Мотузка стискає шию святих,
Молитви не чути у церкві глухій.

Зривається у ямах голос тяжкий,
Довіра померла серед вбивць і калік,
Пливе між кісток обличчя гниле,
Потоком густим, де серце пустих.

Зривається голос у прірві сумний,
Киплять і гудять у тлі казани,
У темряві зливається,
Ненависть і біль.