Песня

Владимир Теплоухов
 Шкідливий кіт.

Сваха свату аденому, ніч всю розмина,
Чи повернеться до дому, він і сам не зна.
Так йому у свахи добре, жінка ж не така,
Він нічого там не робить, і не доріка.

Жінка жде та виглядає, тільки в ніс сопе,
По мобіле докоряє, що грошей не шле.
Так і знала сучій потрух, знову загуляв?
Як ліворуч, є ще порох, дома все стогнав.

Як що вернешся до дому, тут валізи ждуть,
А трекляту аденому, хай повії  мнуть.
Підеш жити ти до мами, мій такий вердикт,
Ну і що, шо баби хами, ти ж шкідливий кіт.