Колядую - коляд, коляд...

Раиса Андрейчук
Колядую - коляд, коляд,
Щоб легкою була доля!
Сил, здоров*я, друзів, сміху
І безмежного успіху!

Всюди - вдома й на роботі,
Щоб завжди були на зльоті!
Щоби в хаті був достаток,
Повен хлів свиней й теляток!

І корівка, і ягнятко,
Кур, качок, гусей десятки!
Кіт, собачка, ще й індик,
Щоби був найкращим рік!

Щоби грошей наскладали,
Щоби щастя упізнали!
Щоб любов цвіла в серцях,
Щоб привітним був весь шлях!

                2014р.