Про100 море

Валео Лученко
Просто море. Баранці білі. Хвилі солоні. Ламінарії довжелезні. Креветки та краби після відливу.

Просто море. Пульсує, дихає, надихає. В кожну пору воно прекрасне. І навіть зараз кличе мене купатись. Кигиче чайка, піна заливає хвилеріз. Я не витримує цієї спокуси і пірнаю, попадаючи в позачасся.

Я пливу. Море переливається через мене, я вливаюся в море.Перевертаюся горілиць. Дивлюся на тьмяне Сонце. Повертаюся, повертаюся.

Це - просто моє море...