Я веселий щедрiвник

Раиса Андрейчук
Я веселий щедрівник -
Я щедрівки знаю!
Щоб багатим був цей рік,
Мирним - побащаю!

Набажаю вам у хлів -
Порося й корівку.
Щоб собачка сторожив,
Вірно, двір й домівку!

Щоби курочки неслись,
Щоби півні піли.
Щоби мрії всі збулись,
Щоби не хворіли!

Щоб картопелька була,
Бурячок й капуста,
Чорна й красная ікра,
Ще й горілка вкусна!

Нащедрую вам спокій
Сили і здоров*я.
БМВ автомобіль,
Почуттів з любов*ю!

Хай грошей тіче ріка,
Щастя й лад до хати.
Бог відводить від гріха -
Все, що треба, мати!

                10. 01. 2014р.