Я марю тобою...

Виктор Сурженко
               

я марю тобою до плачу, до болю
від тебе пробачення бачу при дні
творю і думками, і мріями долю
в твоїм, як своєму воскресну я сні
вмираю щомиті за нашу любов я –
тобі віддаю – серце, небо, ввесь світ…
слухняно горнуся до серця твого я,
як вітер п’янючий палаю в огні
до тебе дорогу шукаю в надії,
малюю у мріях казкове життя,
бо вірю – захищений в вірі своїй я
зустрінусь з тобою – залишуся я.