Хочу жита вам насiять

Раиса Андрейчук
Хочу жита вам насіять,
А із ним - добра навіять!
Хай у домі буде ладно
І в діток - надійно й складно!

Щоб усі були здорові,
Щоб ідеї мали нові!
Щоб в хліві кабанчик хрюкав
І бичечок рогом стукав!

Щоби півні вас будили,
Щоб сусіди вас любили!
Щоб привітні стрілись люди,
Щоб порядок був усюди!

І у домі, і в городі...
Наказав багато, годі!
Тож, чекаю за мій спів,
Зеленесеньких рублів!

Мандаринів і цукерок,
Яблук, груш і слив Венгерок!
Щей рогалика із соком...
З Новим щастям! З Новим роком!