До з рок

Алена Скиба
Що художнику бажати,
Як зі святом привітати?!
Я бажаю
На палітрі
Фарби завжди,
Тільки світлі,
Сонця,
Щастя,
Позитиву,
Щоб усе
Було красиво,
Вірних друзів,
Менше сварок,
Мрій здійснених
Цілий  ґанок,
Виставок тобі
Натхнення,
Гонорарів,
Нагород,
До зірок
За кроком крок!
10.01.2014
_________________________________________
До Дня народження Ярослава Крижанівського