Коли проходить шалений бiль

Олег Омелянчук
Коли проходить шалений біль
І туга зовсім вже не нова,
Життя - якийсь антиводевіль,
А вітер скиглить не ті слова,-

Забудь її! Загаси любов.
Не пий вина вніч на самоті,
Проснися зранку веселим знов,
Згадай думки свої "саме ті".

По вінця вщерть зачерпни життя,
Лийни окропом у заметіль -
Вчорашнє щезне без вороття,
Коли проходить шалений біль.