Сiю, сiю, посiваю...

Раиса Андрейчук
Сію, сію, посіваю -
Вам здоров*я насіваю!
Щоби рік, цей, був багатим,
Щоби будень був, як свято!

Сію з гарбузи насіння,
Щоб з*явилося везіння!
Гречки, жита і гороху,
Щоб були, собі, нівроку!

Сильні духом і здорові,
Щоб надії мали нові.
Думки, мрії, сподівання,
Не вгасало, щоб, кохання!

Щоб зростали в мирі діти,
Щоб цвіли в садочку квіти!
Деревинки, щоб, родили,
Щоби Господа любили!

Щоб не кралась в душі старість,
Щоб жила у домі радість.
Щоб лунав дитячий сміх...
З Новим роком вас усіх!

                2014р.