Гордовита Батькiвщина

Геннадий Сивак
Ненька  наша  Україна,
Об'єднала  назавжди,
Гордовита  Батьківщина,
Проти гніту, та ганьби.

Дніпро сивий пам’ятає
Кобзаревій   Заповіт,
Та на мить не забуває,
Київ,  хай тобі щастить.

Щоби ниви колосіли,
На столі був коровай,
Та щоб  люди добре жили,
Був щасливим  милий край.

Із сусідами дружили,
В злагоді немов брати,
Не промінювали силу,
Йшли до гідної мети.

Розквітай жовто-блакитна,
Над   тобою  водограй,
Вірю, в те,  що ти   розквітнеш,
Живи  вічно  рідний  край…



Автор    Геннадій Сівак.
9   січня  2014 року.