Стимул

Ольга Олтаржевская
Коли втрачаєш ти надію,
Коли ти падаєш униз,
Іди вперед назустріч мрії,
Полюючи на долі приз.

Коли загубиш свою мрію,
Незважаючи на біль...
Мета цю браму нам відкриє,
Хай стимулом вже буде ціль!