Шукай у безоднi

Бондаренко Михаил
Шукай у безодні

Сплелися купою на дні,
Ненависть, відчай і журба,
Із тіла точать свіжу кров,
Ховай надію і любов,
Шукай у безодні діамант
Між черепами світлий рай,
Жахливий сморід і пітьма,
Змиває гній з тремтячих тіл,
Жадоба, відчай, тіснота.