Дозвольте запросити вас

Елена Химич
Дозвольте запросити вас на танок,
Покласти руки вам на плечі.
Мені не треба ваших обіцянок!
Лиш присвятить мені єдиний вечір.
Не слухайте того що кажуть люди!
Різниця в віці, не сумісні долі
Чи будемо ми в двох судити богу?
А зараз уявіть себе у полі!
Закрийте очі,відключіть свідомість
Я вам відкрию чисту невідомість,
Парадоксальну гарну і потворну,
Жахливу і приємну! Обіцяю вам погано не робити.
Доки з вами ми не станцюємо життя.