Защедрую, заспiваю

Раиса Андрейчук
Защедрую, заспіваю -
Всі слова скажу, що маю!

Хочу щиро привітати,
Вам здоров*я набажати!

Щоб Господь зіслав із неба,
Все, що у життєві треба!

Щоб стачало хліба й сала...
Щоб сім*я достаток мала!

Хай привітно буде всюди,
Щоб стрічались гарні люди!

Щоби рідні родичались,
Щоби мрії, всі, збувались!

Щоби спокій був і мир,
Хай приходить щастя в двір!

                2014р.