Спирт

Владимир Теплоухов
Лабораторії замовлення дали,
А до замовлення, ще й спирту додали.
І заввідділом дав наказ такий:
«Працюй зі спиртом, та не пий
І щоб приладдя протирали,
На спирт бодай не зазіхали!».
Та як зі спиртом працювати?
Щоб анітрохи скуштувати.
Зі спиртом банка очі муля,
А в торбі хліб,  міцна цибуля,
Сальце, ще й маємо ставриду,
Так що, дочекаємось обіду.