Колядочка

Раиса Андрейчук
Коляд, коляд - колядую,
В дім ваш щастя начарую!
І здоров*я всій родині,
Грошей, одягу у скрині!

Щоб корівка напувала,
Молочком своїм, а салом -
Поросятко годувало,
Курка, щоб яйце давала!

Хай врожай несе городець,
Воду, смачную - колодець!
Буйно квітне сад, квітник -
Щоби щедрим був цей рік!

                09. 01. 2014р.