***

Владимир Теплоухов
Білочка і заєць.

Руденька білка у дуплі
Зайчисько під кущем.
Вона сидить там у теплі
Зайчисько під дощем.

Гасає білка по гілках
Горішки все шукає.
Ще й розуміється в грибах
Завжди ту іжу має.

Зайчисько в день в кущах сидить
Десь шурхит, завмирає.
А як на дворі ніч стоїть
Дерева обгризає.

Вони і досі так живуть
Та білка у дуплі.
Зайчиська жахи все беруть
Ховаючись в пітьмі.