***

Владимир Теплоухов
Пам’яті Сільченко Ю О.

Пішла людина в забуття,
Залишив спогад за життя…
І спогад вдячний, добрий,
Душа його пливе за обрій…
Туди-де свічка не згоряє,
Туди-де спокій Він зазнає.
А на землі Його свіча згоріла,
Яка людей багато обігріла…
В останню путь Тебе ми проведем,
І світлу пам’ять в душах збережем.