***

Владимир Теплоухов
Незалежність.
               
Як швидко двадцять років ці минули,
І наша гордість в тим, що незалежні.
А скільки перепонів перетнули?
Щоб захистити простори безмежні,

Не будемо ми браття сперечатись,
За ці роки навчилися терпіти.
І годі, за примарою ганятись,
Нам треба щось своє зробити.
               
Щоб Україна рушниками  квітла,
І щоб буяли у полях жита.
І нам в серцях не бракувало світла,
На многії і многії літа.