Полелечене небо

Алена Скиба
Ми не єврохохли,
Не кажіть,
Не кидайте полови
На вітер,
Ми найкращі  на
Цілій  Землі,
Щиросердні
І талановиті!
Ми не єврохохли,
Не кажіть,
Хоч нам ставлять
Тавро:
- Гей сусіди!
Наша пісня
Мов криця  дзвенить,
Найдревніша ми
Нація світу!
Береже вишиваний рушник
Від усякого злого
Навіту,
Просто……..
Ми в першу
Чергу
Для всіх,
А в останню
Лиш чергу
Для себе,
Де скажіть
У дівчат
Такий сміх,
І таке
Полелечене небо?
8.01.2014