Верблюд

Илья Лис
По барханам, по піскам,
 Плине, плине караван.
 До оази - далечінь,
 Легко йдуть вони утім...
 Диво-звір! Аж два горби:
 Їжі в них запас, води!
 «Кораблем пустелі» звуть!
 Здогадались? Так …
                (дюлбреВ)