Дива...

Кравчук Наталья Борисовна
Розкрий свою душу,
Повір у дива,
Бо казка існує
Та навіть бува,
Вона завітати
У сни твої може,
Збудити кохання,
Серце стривожить.
Коли ж завітає
До мене це диво?
Тоді, коли сили знайдеш
В нього вірить.
Тоді, коли душу свою
Ти очистиш
Та птахом злетиш
І у небі зависнеш.
Коли твоя думка
Лиш доброю буде,
Тоді й завітає
До тебе це чудо.