***

Владимир Теплоухов
Сонячні промінчики тепліють,
Сніг у полі раптом почорнів.
Струмені під снігом струменіють,
Веселіше став пташиний спів.

Це весняна дівчинка крокує,
Почуття кохання нам несе.
І життя по іншому вирує,
І душа від снігу відтає.