***

Владимир Теплоухов
Знов зустрівся з тобою у полі,
Королево моя снігова.
Де стоять при дорозі тополі,
І під снігом сховалась трава.

Ти щезала за обрієм вранці,
Я з тобою, ти трохи зажди.
Ти кружляла у сніжному танці,
Вітер вторив тобі як завжди.