Коханi, любi земляки...

Раиса Андрейчук
Кохані, любі земляки,
З Різдвом Христовим, з Новим роком!
Бажаю миру на віки!
Здоров*я, щоб було нівроку!

Хай сяє в вогниках земля,
Хай буде Господові мила!
Надії, спокою, добра,
Здійснення мрій, любові й сили!

Достатку, злагоди, тепла -
У кожній Емільчинській хаті...
Щоб доля посмішки несла,
Будьте щасливі і багаті!