Обiрвана стежина

Алена Скиба
Його життя
Обірвана стежина,
Зірвалось десь,
Пішло у небуття,
Зім’яли все
У клітках табориних
І в тридцять восьмому
Не знали каятта,
Пішов  на
Розстріл,
Бо усіх водили,
Щоб згодом повернутись
До життя,
Таке воно
Коротке,
Швидкоплинне
І не забутнє
Стусове життя,
Йому дали
Героя України,
І це було
Нащадків каяття,
І до підручників
Зайшов рядками
Дивно…….
Пізнавши смерть -
Вернувся  до життя!
6.01.2014