Вiзерунки на долонях

Лучи Надежды
Роки міняють візерунки на долонях,
Життя біжить, мов стрімкая ріка...
Та почуття мої ніяк не охолонуть,
Хіба ж  від себе зможеш ти тікать?

Сховались на очах безжалістнії зморшки,
Та блиск очей і досі ще не згас.
Цей  невблаганний час... і пристрасний, і жорсткий...
Чи, може, подарує  він  ще   шанс?

Малюнки долі та кохання на долонях...
І знову доля випробує нас...
Чи вдасться вирватись  із сірих днів полону,
Чи зможу хоч на мить спинити час?
               
           6 січня 2014


                На русском  http://www.stihi.ru/2016/01/08/7073