До нас Р здво приходить

Алена Скиба
До нас Різдво
Приходить крізь
Годинник,
Очима 
Віфліємских
Посланців,
І за столом
Збереться
Вся родина,
І зазвучить
Різдвяний світлий
Гімн,
До нас  Різдво
Приходить
Крізь проблеми,
Зневіреність,
Байдужість,
Сум’яття,
Як перемога,
Над лихим
І темним,
Як прапор
Світла,
Радості,
Життя!   
Годинник
Відраховує
Хвилини,
Блищать
Від щастя очі
Дітлахів,
У  вікна заглядає
Дух різдвяний,
Що прилетів
На крилах голубів……
6.01.2013