Я свiчки запалю й Молитву

Катерина Жебровська
Я свічки запалю й Молитву
Прокажу до Вогню і Бога,
І почую відповідь тиху –
Мову Світла, Душі… І знову

Чистота гарячого воску
Дух Святковий поверне й Єдність,
Бо уже відбулася Проща
І Життя увібрало Хресність…

Ніч приходить й сходить Зірка,
В темнім Небі Зерно зростає,
І Любов Віфлеємським Дивом
До Життя Людей розкриває…

06.01.2014