Ти пригорни мене до себе

Тамара Романова
Ти пригорни мене до себе,
Слова ті ніжні шепочи. . .
Зігрій холодні мої руки. . .
І більше від себе не відпусти.

Ми зиму разом зустрічали,
А Ти казав, що й Новий рік!
Ми почали в своїм житті,
Новий, новий його відлік!

Ти пригорни мене до себе,
Цілуй так палко, обіймай!
Один лиш Ти мені так треба!
І на людей тих не зважай.

Слова нам стали непотрібні,
За нас говорять лиш серця
На Небі Янголи співають
Вони з'эднали душі наші
Та серця!