Дай Боже щастя i здоровя

Раиса Андрейчук
Дай Боже щастя і здоров*я
Усій родині, всій сім*ї!
Добра, Господньої любові,
Натхнення, радощів в житті!

Хай у свят - вечір ллється пісня,
Вірші звучать хай за столом,
Хай в цей казковий час не пізній,
Ви зіберетеся разом.

Знайомі, друзі, діти, рідні.
Хай буде весело усім...
Тож, починайте із молитви,
Хай освятить вас! Весь ваш дім!

                06. 01. 2014р.