One dreamer

Путешественник Через Мечты
Here's my story about adventures
This was my time, I spent in glory
I'd been a dreamer, my life'd been boring
Until the day my dreams came true

My friends advise me to stop dreaming
Stop living in a fairy world
I don't hear them, I don't listen 
I put on armours and take my sword

Talking trees meet orange rainbow
Every month in a fairyland 
The phoenix flies over the kingdom 
This place has been built by myself